<
In de wandelgangen
Real Madrid verzekert zich van back-up voor Carvajal
Vrijdag, 31 juli 2020 om 23:30

Willem II heeft goede hoop Marios Vrousai nog een jaar te kunnen huren. De Tilburgers zijn in verregaande onderhandelingen met Olympiacos om de huurperiode van de Griekse middenvelder te verlengen. (SportFM)

Borja Valero heeft in de wedstrijden na de hervatting van de Serie A veel indruk gemaakt op Antonio Conte. De trainer hoopt daarom dat Internazionale erin slaagt om het aflopende contract van de routinier te verlengen. (Corriere dello Sport)

Álvaro Odriozola keert na de eindfase van de Champions League terug bij Real Madrid. De aan Bayern München verhuurde rechtsback gaat in Spanje fungeren als de back-up van Daniel Carvajal. (El Transistor)

Liverpool heeft geen haast wat betreft een beslissing over de toekomst van Rhian Brewster. Het talent krijgt de kans om zich in de voorbereiding op het nieuwe seizoen te laten zien aan manager Jürgen Klopp. (Liverpool Echo)

Fiorentina wil Andrea Belotti presenteren zodra de club Giuseppe Iachini definitief heeft aangesteld als trainer. De aanvoerder van Torino kan ook naar AS Monaco, Everton en Internazionale. (Diverse Italiaanse media)

Bayer Leverkusen is hoopvol over het binnenhalen van Benoît Badiashile. De Duiters zijn in verregaande onderhandeling met AS Monaco over de verdediger, die ook gevolgd wordt door Manchester United en Real Madrid. (TF1)

Poll
Is Álvaro Odriozola voor Real Madrid een goede reserve achter Daniel Carvajal?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties