<
In de wandelgangen
Manchester City gaat niet verder dan 55 miljoen
Woensdag, 16 september 2020 om 16:00

Diego Godin gaat een transfer binnen Italië maken. De centrumverdediger gaat Internazionale binnenkort verlaten voor Cagliari, de nummer veertien van het afgelopen Serie A-seizoen. (Sky Italia)

Everton heeft de pijlen gericht op onder anderen Gleison Bremer. De centrale verdediger uit Brazilië ligt momenteel tot de zomer van 2023 vast bij Torino. (Corriere di Torino)

Manchester City is niet van plan om meer dan 55 miljoen euro te betalen voor Kalidou Koulibaly. Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis vindt dit te weinig en wil de verdediger nog een jaar in Italië houden. (Tuttosport)

Internazionale heeft Atlético Madrid voorgesteld om Marcelo Brozovic te ruilen voor Thomas Partey. Los Colchoneros hebben het voorstel vanuit Italië echter naast zich neergelegd. (Diverse Italiaanse media)

AC Milan hoopt nog altijd op de komst van Nikola Milenkovic. I Rossoneri gaan ieder geval niet de door Fiorentina gevraagde veertig miljoen euro op tafel leggen, maar er wordt hard gewerkt om het gat tussen vraag en aanbod te dichten. (La Gazzetta dello Sport)

De onderhandelingen tussen Liverpool en Bayern München over Thiago Alcántara bevinden zich in een impasse. De Engelsen zijn geenszins bereid om de door der Rekordmeister verlangde dertig miljoen euro op tafel te leggen. (Sport)

Poll
Zie jij Kalidou Koulibaly deze zomer een transfer maken?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties