<
In de wandelgangen
Man United kan deal met Real Madrid vergeten
Zondag, 22 november 2020 om 09:30

Darwin Núñez mag zich verheugen op belangstelling van Manchester City. De aanvaller van Benfica wordt door manager Josep Guardiola gezien als de toekomstige opvolger van Sergio Agüero. (The Telegraph)

Manchester City is er alles aan gelegen om Raheem Sterling aan de club te binden. Met een nieuwe meerjarige deal gaat de vleugelaanvaller flink meer verdienen dan de 340.000 euro per week die hij met zijn huidige deal opstrijkt. (Daily Mirror)

Raphaël Varane is op de radar verschenen van Manchester United, dat zoekt naar verdedigende versterkingen. Trainer Zinédine Zidane weigert echter om de centrumverdediger volgend jaar zomer te laten gaan bij Real Madrid. (Goal)

Manchester United ondervindt flinke concurrentie van Juventus in de strijd om Isak Bergmann Johannesson. IFK Norrköping vraagt ruim tien miljoen euro voor de IJslandse middenvelder. (Daily Mirror)

Manchester United is daarnaast bereid om Sergio Romero in januari te laten vertrekken. De vraagprijs van de reservedoelman, wiens contract volgend jaar zomer afloopt, ligt momenteel op drie miljoen euro. (Daily Mirror)

De naam van Dominik Szoboszlai staat bovenaan het verlanglijstje van Arsenal. The Gunners zijn bereid te investeren in de Hongaarse middenvelder, die bij Red Bull Salzburg een afkoopclausule van 25 miljoen euro heeft. (The Athletic)

Poll
Zie jij Raphaël Varane alsnog bij Manchester United tekenen?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties