David Neres door opvallend kapsel op social media vergeleken met Ronnie Flex
Dinsdag, 12 januari 2021 om 12:05 • Laatste update: 12:10

Voetballers zijn anno 2020 meer dan ooit actief op social media. Topspelers als Memphis Depay, Cristiano Ronaldo en Zlatan Ibrahimovic geven bijna dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een kijkje in hun (privé)leven. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

David Neres staat bij Ajax al weken aan de kant met een blessure. De Braziliaanse buitenspeler werkt momenteel aan zijn herstel en doet dat met een nieuw kapsel, zo blijkt uit beelden die hij en zijn vriendin Kira Winona delen op Instagram. Neres, die de afgelopen jaren al vaker opviel met opvallende kapsels, gaat vandaag de dag over straat met dreadlocks. Op sociale media wordt Neres vanwege zijn nieuwe kapsel inmiddels vergeleken met rapper Ronnie Flex, die al jaren dreadlocks heeft. "Zou David Neres stiekem de broer zijn van Ronnie Flex?", vraagt het account onzegodenzonen zich af op Instagram.

Meer: Kranten analyseren Ajax - Feyenoord: ‘Hij was de beste speler op het veld' | Vermoedelijke opstellingen: Eén wijziging bij Ajax, verrassingen bij Feyenoord

TOP 10 BRAZILIAN GOALS | Neres, Maxwell, Antony, Leonardo & Wamberto
 
Meer video's
 
Eredivisie
 
Ajax
 
David Neres

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties