<
In de wandelgangen
Steeds meer clubs tonen interesse in Sam Lammers
Woensdag, 13 januari 2021 om 21:00

Ozan Kökcü keert terug naar Nederland. De twee jaar oudere broer van Feyenoorder Orkun Kökcü verlaat Sabah FK uit Azerbeidzjan en tekent spoedig in de Keuken Kampioen Divisie bij Telstar. (Voetbal International)

Go Ahead Eagles heeft Andries Noppert de komende twee weken op proef. Als de samenwerking bevalt, kan de keeper worden toegevoegd aan de selectie als vervanger van de geblesseerde Mitchel Michaelis. (RTV Oost)

De lijst van clubs met belangstelling voor Sam Lammers neemt toe. In navolging van Bologna, Fioentina, Genoa en Hellas Verona heeft nu ook Torino interesse in de aanvaller van Atalanta. (TMW)

Olympique Marseille laat de mogelijkheid liggen om Diego Costa transfervrij binnen te halen. In de gesprekken tussen de club en de bij Atlético Madrid vertrokken aanvaller is gebleken dat zijn salariseisen te hoog liggen. (La Provence)

West Ham United is van plan om een openingsbod van tien miljoen euro op Boulaye Dia uit te brengen. Het lijkt er niet op dat Stade Reims daarmee akkoord gaan, want de club verlangt vijftien miljoen euro voor de aanvaller. (Téléfoot)

Arsenal wil Tom Heaton van Aston Villa op korte termijn strikken als tweede keeper. Trainer Mikel Arteta is het vertrouwen verloren in Alex Runarsson, die een aantal mindere optredens achter de rug heeft. (Daily Mail)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties