<
In de wandelgangen
Bayern München doet bod van 45 miljoen euro
Maandag, 1 maart 2021 om 18:00

De naam van Pau Torres is op de radar bij Manchester United verschenen. De centrumverdediger van Villarreal wordt als betaalbare optie beschouwd, aangezien de afkoopclausule in zijn contract 48 miljoen euro bedraagt. (Eurosport)

AS Monaco is concreet in de markt voor Alexandre Lacazette. De Franse spits, die eerder werd gelinkt aan onder meer Internazionale en Atlético Madrid, heeft bij Arsenal nog een contract tot medio 2022. (Daily Mirror)

Bayern München heeft een bod van 45 miljoen euro uitgebracht op Kalidou Koulibaly. Vanwege de financiële gevolgen van de coronacrisis overweegt Napoli het bod op de verdediger te accepteren, maar een besluit is nog niet genomen. (Tuttosport)

Zolang Everton en Paris Saint-Germain geen overeenkomst hebben over Moise Kean, zijn er meerdere kapers op de kust. AC Milan en Juventus zien hun kans schoon om een poging te wagen bij de momenteel door the Toffees verhuurde spits. (Don Balon)

Leicester City is met Harvey Barnes in gesprek over een nieuwe, verbeterde verbintenis. Daarmee hopen the Foxes de belangstelling van Liverpool en Manchester United af te wimpelen. (Daily Mirror)

West Ham United heeft de pijlen gericht op Adam Armstrong, maar zal diep in de buidel moeten tasten. Blackburn Rovers verlangt ondanks zijn tot 2022 lopende contract een bedrag van 25 miljoen euro voor de spits. (The Sun)

Poll
Doet Napoli er goed aan het bod op Kalidou Koulibaly te accepteren?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties