>
In de wandelgangen
Nederlander maakt indruk en kan naar Napoli
Dinsdag, 6 april 2021 om 21:00

Albert Sambi Lokonga is op de radar verschenen bij AC Milan. De middenvelder van Anderlecht, die onlangs voor de eerste keer werd opgeroepen voor de Belgische nationale ploeg, heeft een prijskaartje van 25 miljoen euro om zijn nek hangen. (Diverse Italiaanse media)

Anderlecht focust zich in de zoektocht naar versterking op ervaren spelers van Royal Antwerp. Waar de club eerder al interesse toonde in Dieumerci Mbokani, kan ook Lior Refaeloc rekenen op belangstelling van de Belgische recordkampioen. (Het Nieuwsblad)

Jerdy Schouten staat hoog op het wensenlijstje van Napoli. De middenvelder van Bologna, die al meerdere gesprekken gevoerd zou hebben, moet de nodige miljoenen opleveren gezien zijn doorlopende contract tot medio 2024. (Calcio Napoli)

Het is nog maar zeer de vraag of de toekomst van Paulo Dybala bij Juventus ligt. De Argentijn eiste een verbeterd contract met een jaarsalaris van vijftien miljoen euro, maar zag hoe zijn werkgever het laatste aanbod introk na het overtreden van de coronaregels. (Calciomercato)

Juventus heeft een plan om de vraagprijs van Sassuolo voor Manuel Locatelli te drukken. De topclub wil Gianluca Frabotta en Nicolò Fagioli naar de competitiegenoot sturen en daar nog een geldbedrag bovenop betalen. (Diverse Italiaanse media)

Napoli denkt aan de komst van Mauro Icardi. De aanvaller van Paris Saint-Germain, die circa veertig miljoen euro kost, staat ook in de belangstelling van Juventus, AS Roma en Manchester United. (Diverse Italiaanse media)

Poll
Zie je in Jerdy Schouten een toekomstig speler voor Oranje?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties