<
>
In de wandelgangen
Barcelona doet doelwit opeens lager contractvoorstel
Woensdag, 7 april 2021 om 21:00

Heracles Almelo hoopt zich te versterken met Marco Tol. De centrale verdediger loopt over een aantal maanden uit zijn contract bij Volendam en moet in Almelo als vervanger dienen voor de waarschijnlijk vertrekkende Robin Pröpper. (TC Tubantia)

AC Milan overweegt om Matteo Pessina terug te halen. Bij de overgang van de middenvelder in 2017 naar Atalanta, bedong de Milanese club vijftig procent van een eventuele verkoop en dat kan de gesprekken vergemakkelijken. (Sky Italia)

Barcelona probeert de bijna transfervrije Eric García onder lagere voorwaarden aan te trekken. Het eerdere akkoord tussen club en speler dateert nog van vorig jaar zomer en nu is de vraag of de verdediger alsnog zal komen. (Marca)

De wegen van Napoli en Stanislav Slobotka gaan scheiden. De aankoop van 21 miljoen euro heeft geen uitzicht op een basisplaats en de clubleiding hoopt dat enkele clubs in de Serie A of LaLiga minimaal de helft willen bieden. (Sky Italia)

De bijna transfervrije Aïssa Mandi heeft de clubs voor het uitkiezen. De rechterverdediger annex Algerijns international van Real Betis heeft een voorstel van Olympique Lyon in beraad en ook Internazionale zal concreet worden. (Le10Sport)

Hertha BSC wikt en weegt een definitieve overname van huurling Matteo Guendouzi. In de huurovereenkomst is geen optie tot koop inbegrepen, maar het contract van de middenvelder met Arsenal loopt nog maar een jaar door. (Kicker)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties