Roger Schmidt ergert zich aan Bert Maalderink: 'We kunnen ook stoppen'
Zondag, 19 september 2021 om 12:35 • Dominic MostertLaatste update: 12:42

Roger Schmidt oogde zaterdag 'gespannen' in een interview met de NOS, zo schrijft de omroep. De trainer van PSV werd daags voor de wedstrijd tegen PSV door journalist Bert Maalderink ondervraagd op het trainingsveld. Schmidt vond dat Maalderink hem niet liet uitpraten en sprak zijn irritatie daarover uit. "Mag ik even uitpraten? Anders kunnen we beter het interview afbreken, want dit is nogal irritant", zei de oefenmeester.

Schmidt voorspelde in het interview een zware wedstrijd tegen Feyenoord, dat in zijn ogen een goede ploeg heeft. "Ze hebben een gesloten elftal, een duidelijk idee over hoe ze willen spelen, goede aanvallers en gevaarlijke wapens." Schmidt gaf verder aan dat PSV dit seizoen 'betrouwbaarder' is dan in het afgelopen seizoen. "We zijn constanter op niveau, dat is het verschil met vorige seizoen."

Meer: Schmidt kan niets met vraag over Ajax: ‘Wat moet ik daar nou op zeggen?’ | Van Gangelen en Been zijn het eens: ‘Ik zie daar helemaal niets in’

Toen Schmidt werd gevraagd of het tegen Feyenoord moeilijker wordt dan tegen Real Sociedad (2-2) om het eigen spel negentig minuten door te drukken, ontstond de irritatie bij Schmidt. Vervolgens werd het interview hervat, maar kon hij zich niet meer herinneren wat hem aanvankelijk gevraagd werd. De wedstrijd tussen PSV en Feyenoord begint zondagmiddag om 14.30 uur in het Philips Stadion.

 
Eredivisie
 
PSV
 
Roger Schmidt

>
Eredivisie
PSV
0
4
Feyenoord
Zondag, 19 september 2021 om 14:30
Meer nieuws
   
07:53
07:53
Ajax wacht onvermijdelijke boete van de UEFA na memorabele avond
1
   
07:30
07:30
'Ajax - Dortmund krijgt een plaats in het museum van schone kunsten'
12
   
07:02
07:02
Voetbalwereld geeft gehoor aan verzoek Jurriën Timber: 'Niet normaal!'
0
   
06:40
06:40
Ajax en loyale Edson Álvarez in gesprek over contractverlenging
22
   
00:29
00:29
Deze statistieken onderstrepen de unieke prestatie van Ajax tegen Dortmund
31
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties