Nieuwe catastrofe lijkt Fenerbahçe in crisissituatie te storten

Bij Fenerbahçe ontbrak Mesut Özil, terwijl Ferdi Kadioglu in de basis begon. De wedstrijd had niet slechter kunnen beginnen voor de bezoekers, die binnen elf minuten tegen een dubbele achterstand aan keken. In de derde minuut controleerde Soner Dikmen een afvallende bal, om die van 25 meter schitterend in de kruising te volleren: 1-0. Acht minuten later kopte Abdulkerim Bardakci een vrije trap die vanaf de achterlijn werd ingebracht binnen: 2-0. Pas in de 84e minuut deed Fenerbahçe wat terug, toen Irfan Kahveci een vrije trap prachtig in de kruising draaide: 2-1.