Uniboost: PSV wint van AS Monaco! 50x je inzet! Max inzet €1, €50 winst!

PSV kon zaterdagavond tegen FC Emmen (4-1 winst) vier spelers sparen. Guus Til, Ibrahim Sangaré, Phillipp Mwene en Ismael Saibari begonnen op de bank in het Philips Stadion. Al na achttien minuten zette Johan Bakayoko PSV op voorsprong tegen de Emmenaren. Daarna stelde de Brabantse club al voor rust de overwinning veilig, door een eigen goal van Maikel Kieftenbeld en een doelpunt van Cody Gakpo. In de rust kon Van Nistelrooij daardoor Veerman en Philipp Max naar de kant halen. Na rust maakte Gakpo al snel de vierde treffer, waarna ook hij en Armando Obispo ruim na een uur hun rust mochten pakken.

Weet PSV de Champions League Play-off te bereiken? Profiteer van de Champions League UniBoost!

Philippe Clement spaarde maar liefst zes basisspelers in het Ligue 1-uitduel van Monaco uit bij RC Strasbourg (1-2 winst). Achterin kreeg rechtsback Vanderson rust, terwijl op het middenveld Eliot Matazo en Aleksandr Golovin niet in de basis begonnen. Clement koos er daarnaast voor om drie aanvallend ingestelde spelers aan de kant te houden. Sterspeler Wissam Ben Yedder, Kevin Volland en Takumi Minamino kregen rust. Monaco kwam na rust op een comfortabele 0-2 voorsprong dankzij treffers van Krépin Diatta en Sofiane Diop, waarna Habib Diallo de aansluitingstreffer maakte. In blessuretijd werd een tweede treffer van Diallo afgekeurd, waardoor Clement en zijn elftal met de schrik vrijkwamen.

Gaat AS Monaco net als vorig jaar (1-2) winnen in Eindhoven? Bekijk de quotering!

Dinsdag trappen de Eindhovenaren en de Monegasken om 20.30 uur af in het Philips Stadion. Beide clubs hebben een ervaren goaltjesdief in huis. De 31-jarige Luuk de Jong speelde bijna twaalf jaar geleden zijn eerste Champions League-duel als speler van FC Twente. In 32 officiële wedstrijden in het miljoenenbal maakte De Jong negen doelpunten. De 31-jarige Wissam Ben Yedder speelde slechts veertien officiële wedstrijden in de Champions League, maar liet daarin wel een zeer goed moyenne noteren. De Fransman maakte tot dusver tien treffer in de competitie in zijn tijd bij Sevilla.

Denk jij dat Luuk de Jong of Wissam Ben Yedder dinsdag het net weet te vinden? Zet dan hier in!

Speciaal voor de Champions League

Uniboost: PSV wint in eigen huis van AS Monaco! 50x je inzet! Max inzet is €1, €50 winst. Speel nu!