Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Alexis Sánchez luidt noodklok tegenover pers: 'We douchen in uitwerpselen'

Laatste update:

Chili kwakkelt in de WK-kwalificatiepoule en wist ook donderdagnacht niet te winnen. Het kwam niet verder dan een 0-0 tegen Paraguay op eigen bodem.

Het duel werd afgewerkt in het stadion van Colo-Colo, het Estadio Monumental David Arellano. De Chilenen kwamen daar voor een bijzonder onaangename verrassing te staan.

"Ik zat te stretchen in de douche toen onze eigen uitwerpselen ineens over ons heen kwamen", klaagt vice-captain Sánchez zondag. "Is dit het nationale team of een derdeklasser?"

Ook het sanitair in het trainingscentrum zou gebrekkig zijn. "Er waren drie douches die niet werkten. We hebben om de beurt moeten douchen."

Het is het volgende hoofdstuk in de crisis waarin Chili verkeert. Daarom besloot bondscoach Eduardo Berizzo ook al op te stappen, daar hij niet dacht het tij nog te kunnen keren.

Onder interim-coach Nicolás Córdova kan Chili dinsdag een belangrijke stap zetten richting WK-kwalificatie. Het moet op bezoek bij Ecuador, de huidige nummer vijf in de Zuid-Amerikaanse poule.

De nummers één tot en met zes kwalificeren zich rechtstreeks voor het eindtoernooi. De nummer zeven maakt nog kans via een intercontinentale play-offronde.

Meer nieuws

Einde in zicht voor Ten Hag? 'Manager is 50 procent van de kleedkamer kwijt'
4
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties