Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Antwerp van Overmars heeft 'goed gesprek' en mengt zich in strijd met Ajax

Laatste update:

Antwerp wil de jeugdopleiding verder uitbouwen en hoopt hierbij Kindermans te strikken. De toekomst van de Belg is echter nog onduidelijk. Kindermans beschikt over een aflopend contract bij Anderlecht, dat hem wel nog meer dan een jaar moet uitbetalen. Paars-Wit heeft een langer dienstverband van Kindermans bovendien nog niet helemaal uit het hoofd gezet. Sportief directeur Jesper Fredberg probeert hem naar verluidt te overtuigen om tegen andere voorwaarden een nieuwe verbintenis bij Anderlecht te tekenen.

Ajax is naarstig op zoek naar een nieuwe Hoofd Jeugdopleiding. Saïd Ouaali maakte vorige maand bekend na elf jaar te vertrekken bij de Amsterdammers, waardoor de club momenteel met een openstaande vacature zit. Kindermans is in beeld om Ouaali vanaf komend seizoen op te volgen. De 58-jarige Belg is al sinds 2006 actief als coördinator van de jeugdopleiding bij Anderlecht.

Ajax Showtime meldde dindagochtend dat Casemiro Westerveld vanaf 1 juli de nieuwe Hoofd Ontwikkeling bij Ajax wordt. Het is een nieuwe functie die over enkele weken door de huidig Hoofd Jeugdscouting wordt ingevuld. Westerveld wordt straks nauw betrokken in de zoektocht naar een nieuwe Hoofd Jeugdopleiding. Robin Veldman is tot slot ook in beeld bij Ajax. De huidig assistent-trainer van Anderlecht was in het verleden al als jeugdtrainer bij Ajax actief. Hij moet op sportpark De Toekomst een belangrijke schakel gaan vormen tussen de hoogste jeugdelftallen en de bovenbouw.

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
3
'Volgende Europese grootmacht mengt zich in strijd om Xabi Alonso'
6
Zorgen om Femke Liefting na harde botsing: AZ-keepster inmiddels bij kennis
19
De tragische ondergang van het grootste talent van Manchester United
3
Hoe gaat het nu met? 10 voormalig transfertargets van Feyenoord
10
Mikautadze doet uiterst pijnlijke onthulling over Ajax-tijd: 'Ik werd gek!'
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties