Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

België blundert met verkeerde volkslied; Lukaku vertolkt heldenrol

Laatste update:

De Azerbeidzjaanse spelers maakten aanvankelijk geen duidelijk protest tegen het Zweedse volkslied. Eerst werd het Belgische volkslied nog afgespeeld, maar Lukaku kreeg aan het eind daarvan door dat er iets mis was.

De spits van AS Roma liep naar de zijlijn om te overleggen met officials. Lukaku stond erop dat eerst het juiste volkslied voor de tegenstander afgespeeld zou worden, voordat de EK-kwalificatiewedstrijd van start kon gaan.

Tijdens het duel kende Lukaku overigens minder mededogen met Azerbeidzjan. Op aangeven van Jérémy Doku kopte de aanvaller in de zeventiende minuut binnen: 1-0. Bij winst is België zeker van winst in Groep F en stijgen de Rode Duivels bovendien naar Pot 1 bij de loting.

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
14
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75
Kloof met Premier League wordt plots groter: nieuwe tv-deal levert miljarden op
12
Johan Derksen: 'Dat is echt de leukste speler op de Nederlandse velden'
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties