Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Concrete interesse in Gerrard: icoon kan mogelijk snel aan de slag in Engeland

Laatste update:

Leeds begon afgelopen seizoen met Jesse Marsch aan het roer, maar hij werd in februari ontslagen vanwege de slechte resultaten. In mei moest ook zijn opvolger Javi Garcia voortijdig vertrekken, waarna Allardyce aangesteld werd als interim-manager. Onder hem wist Leeds slecht één punt te pakken in vier wedstrijden, waardoor de eerste degradatie uit de Premier League sinds 2004 een feit werd.

Volgend seizoen is Leeds dus weer actief in de Championship, mogelijk met Gerrard als manager. De voormalig middenvelder begon zijn trainerscarrière in de jeugd van Liverpool, waarna hij in 2018 de overstap naar het Schotse Rangers maakte. In 2021 werd hij landskampioen met die club, waarna hij in november naar Aston Villa vertrok. In zijn eerste seizoen in Birmingham eindigde Gerrard met de club op de veertiende plaats. In het afgelopen seizoen ging het veel slechter, waardoor Gerrard in oktober op straat werd gezet.

Het is niet bekend of Gerrard het zelf ook ziet zitten om bij Leeds aan de slag te gaan. Mocht hij besluiten om het niet te doen, dan heeft de club dus nog twee anderen op het oog. Parker, die ook al trainer van Fulham en Bournemouth was, werd in maart al na 67 dagen ontslagen bij Club Brugge. Corberán is sinds oktober 2022 coach van West Brom, waarmee hij dit seizoen negende eindigde in de Championship.

Meer nieuws

PSV kan 'half Europa' aftroeven in strijd om veelbelovend talent van Gent
4
Virgil van Dijk gaat in op aanstaande komst van Arne Slot naar Liverpool
4
John van 't Schip is zeer verrast door wissel Brian Brobbey: 'Het is heel gek'
24
Derksen en V/d Gijp unaniem: dit moet de nieuwe Feyenoord-trainer worden
23
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Teun Koopmeiners helpt Atalanta met goal aan plek in finale Coppa Italia
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties