Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Deschamps vindt 14-0 overwinning geen vernedering: 'Dít is respect tonen'

Laatste update:

Maar dat getuigt juíst van respect, beweert Deschamps. "Dit is respect tonen voor je tegenstander. Als je een doelpunt kan maken, moet je dat ook doen. Veertien is niet slecht", werd de bondscoach geciteerd door de Franse pers.

"Vanavond was een perfecte avond, behalve de blessure van Warren (Zaïre-Emery, red.). Het was voor hen al lastig met elf man, maar met tien al helemaal. Maar dat neemt niks weg van onze prestatie. We hadden nog efficiënter kunnen zijn", tekent Deschamps toch nog voor een kritische noot.

Dinsdagavond neemt Frankrijk het op tegen Griekenland, waar het de perfecte score in de groep neer kan zetten. "We gaan er niet heen voor de lol", waarschuwt Deschamps de Grieken dan ook alvast.

Kylian Mbappé
Kylian Mbappé blonk met een hattrick maar weer eens uit namens de Fransen. Deschamps reageerde op een vraag vanuit de Franse pers met een knipoog naar Paris Saint-Germain-trainer Luis Enrique.

De Spanjaard zei na afloop van het duel met Stade Reims, dat door een hattrick van Mbappé met 3-0 gewonnen werd, dat hij niet tevreden was met de Franse superster. "Ik ben niet echt blij met Kylian", zei Enrique. "Ik heb niks aan te merken op de goals, maar hij moet het team op meerdere manieren helpen.

Deschamps verwees in zijn persconferentie naar het moment. Op de vraag wat hij vond van het optreden van Mbappé en tevens zijn 300ste carrièregoal, reageerde de bondscoach grappend. "Ik verwacht veel meer van hem."

Vervolgens ging de keuzeheer serieuzer in op de vraag. "In zijn rol als aanvoerder doet hij het perfect. Hij is een buitengewoon goede speler in alles, ook buiten het veld."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
16
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75
Kloof met Premier League wordt plots groter: nieuwe tv-deal levert miljarden op
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties