Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Doodzonde dat Ajax zo'n speler die vlak bij Amsterdam woont niet ophaalt...'

Laatste update:

Reijnders speelde zich moeiteloos in de basis bij AC Milan en debuteerde in november in het Nederlands elftal. Ook in Oranje past Reijnders zich moeiteloos aan en dus was het geen verrassing dat de middenvelder zaterdag ook tegen Ierland (1-0 winst) in de basis startte.

Mühren geeft Reijnders een 6,5 voor zijn optreden. "Zoals bij meer spelers, zag ik ook bij Reijnders lang niet de speler van bij zijn club, waar hij altijd diepte zoekt." Dat ligt ook aan de behoudende tactiek van Ronald Koeman, betoogt Mühren.

"Nederland speelt met twee 'zessen', terwijl Oranje tegen een land als Ierland met één zes zou moeten spelen." Mühren bewondert Feyenoord-coach Arne Slot en PSV-trainer Peter Bosz om een degelijke tactiek. "Oranje zou net als Feyenoord en PSV veel meer druk moet zetten. Die twee clubs doen dat fantastisch."

Mühren vindt het teleurstellend dat Koeman zelfs tegen landen van het kaliber Ierland, Griekenland en Gibraltar zo behoudend speelt. "Wat Feyenoord en PSV doen moet Oranje ook kunnen met spelers die allemaal bij een topclub in Europa spelen."

Ajax had afgelopen zomer de kans om Reijnders vast te leggen, maar Sven Mislintat gaf de voorkeur aan onbekende buitenlandse spelers die het voorlopig niet waarmaken. AZ verkocht Reijnders uiteindelijk voor negentien miljoen euro aan AC Milan.

"Reijnders is natuurlijk wel een jongen die jarenlang in Oranje kan spelen", zegt Mühren. "Ik blijf het doodzonde vinden dat Ajax spelers zoals hij, die op een half uurtje van Amsterdam wonen, niet heeft gehaald. Er is meer geld uitgegeven aan buitenlanders, die niet het Ajax-DNA hebben."

Meer nieuws

Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
76

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties