Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Driessen: 'Mislintat grossierde bij afserveren Heitinga in huichelarij'

Laatste update:

Driessen begint zijn column nog met een positieve noot. "De nieuwe directeur voetbalzaken Sven Mislintat legde de vinger op de zere plek door te stellen dat Ajax onder leiding van Heitinga geen enkele topwedstrijd won. Terecht woog dat samen met de Europese uitschakeling door Union Berlin zwaarder dan een reeks van zeven zeges op rij tegen Eredivisie-kleintjes."

"Tot zover de oprechte Mislintat", vervolgt Driessen. De chef voetbal van De Telegraaf laat zich opnieuw kritisch uit over de handelwijze van Ajax omtrent het wegsturen van Heitinga. "De Duitser grossierde bij het afserveren van Heitinga in huichelarij. Hij was hem dankbaar, zette hem neer als een grote persoonlijkheid, iemand met de karaktereigenschappen van een hoofdcoach, die hij in de Ajax-omgeving wil houden. Om tegelijkertijd te stellen dat hoofdtrainer zijn de volgende stap moet worden voor Heitinga. Dat is moeilijk verenigbaar. Na het mislukte avontuur verdiende Heitinga het niet om het graf in geprezen te worden."

Ook Chief Sports Officer Maurits Hendriks en RvC-lid Jan van Halst moeten het ontgelden bij Driessen. "De Duitser zag samen met de chief sports officer Maurits Hendriks en RvC-lid Jan van Halst zijn kans schoon om na Edwin van der Sar (10 jaar speler, 225 wedstrijden, 11 jaar directeur bij Ajax) met Heitinga (8 jaar speler, 154 wedstrijden, 7 jaar trainer bij Ajax) het laatste restje Ajax-dna weg te snijden in de top van de club. Opgeruimd staat netjes. Heitinga als assistent van de nieuwe trainer zoals in zijn contract staat? Mislintat trok er zelfs een vies gezicht bij." De directeur voetbalzaken gaf donderdag als uitleg nog nooit te hebben gezien dat een hoofdtrainer weer assistent werd.

Reactie Mislintat op afscheid nemen Heitinga
De Telegraaf schreef donderdag dat Mislintat 'fel' reageerde toen hem gevraagd werd of het moeilijk was om met Heitinga een clubicoon te liquideren. "Het gaat niet over een afrekening van een clubicoon. Het ging over een beslissing voor de toekomst van Ajax. We hebben allerlei zaken bekeken met betrekking tot het voetbal. Afrekening zou betekenen dat we hem niet verder zouden helpen, spreken, of de deur dicht sloegen. We willen hem juist helpen op de beste manier om beter te worden als manager om in de toekomst klaar te raken voor de job."

Meer nieuws

Mats Hummels haalt op X uit richting Engeland en vergaart 120 duizend likes
6
Vitesse-trainer Sturing heeft na degradatie heldere boodschap voor eigen spelers
4
Hélène Hendriks brengt bij Vandaag Inside slecht nieuws voor Robin van Persie
13
Dit is hoe Sven Mislintat al zijn 13 aankopen bij Ajax vorige zomer omschreef
4
Hoe gaat het nu met? 10 voormalig transfertargets van Ajax
9
Serieuze problemen voor Feyenoord: 'De club wordt de stad uitgejaagd'
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties