Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Driessen ziet perfecte mentor voor Hato: 'Jammer dat Ajax hem niet haalde'

Laatste update:

"Het is leuk voor die jongen, zeker omdat hij een hele tijd niet gespeeld heeft bij Inter." In Milaan heeft trainer Simone Inzaghi centraal achterin de keuze uit onder meer Alessandro Bastoni, Federico Acerbi, Matteo Darmian, Benjamin Pavard en Yann Bisseck. De Vrij is, in tegenstelling tot landgenoot en vleugelverdediger Denzel Dumfries, zijn plek niet zeker bij i Nerazzurri.

Dit seizoen kwam De Vrij (31) tot op heden tot 841 minuten, verdeeld over 14 wedstrijden. "Hij is eigenlijk net iets meer niet basisspeler dan wel basisspeler", concludeert Driessen. "Je ziet dat hij heel veel ervaring heeft en op heel veel zaken anticipeert in het veld."

"Ik vind het nog steeds jammer dat Ajax nog steeds geen poging heeft ondernomen om hem binnen te halen", vervolgt Driessen. "Ik denk dat hij een hele goede speler zou zijn om Jorrel Hato onder zijn hoede te nemen en die de kneepjes van het vak te leren."

"Zo is het niet, maar misschien dat hij het op de training bij het Nederlands elftal doet." Hato werd deze interlandperiode, wegens een blessuregolf in de verdediging, voor het eerst opgeroepen door bondscoach Ronald Koeman. "Hij (De Vrij, red.) speelde echt indrukwekkend. Maar het zegt ook wel weer voldoende dat een verdediger de uitblinker is in een wedstrijd tegen Ierland in een thuiswedstrijd voor de EK-kwalificatie."

Oranje won zaterdag dankzij een fraaie pegel van Wout Weghorst met 1-0 van de Ieren, waarmee kwalificatie voor het EK een feit werd. Oranje speelde niet goed tegen Ierland, al onderscheidde De Vrij zich wel. Maandag maakte Koeman bekend dat De Vrij ook tegen voetbaldreumes Gibraltar aan de aftrap staat.

De Vrij, maandag ook aanwezig op de persconferentie, weet dat de concurrentie in het hart van de verdediging zeer groot is. "Ik denk dat er al een hele lange tijd goede verdedigers zijn, dus de bondscoach heeft enorm veel keuze", vertelde De Vrij. "Daarom was ik persoonlijk ook gebrand en gretig om te laten zien dat ik er ook bij hoor. Er zijn natuurlijk veel opties en in maart en juni was ik er niet bij. Uiteindelijk zijn de keuzes aan de bondscoach."

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
14
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75
Kloof met Premier League wordt plots groter: nieuwe tv-deal levert miljarden op
12
Johan Derksen: 'Dat is echt de leukste speler op de Nederlandse velden'
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties