Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Droomkandidaat ver weg voor Ajax: 'Die heeft bijna Premier League-salaris'

Laatste update:

Verweij legde zijn oor te luister in Noorwegen. "Volgens collega's uit Scandinavië heeft Kjetil Knutsen nogal een bijzonder contract bij Bodø/Glimt", zegt Verweij. "Hij zou vijftien tot twintig procent meedelen bij transfers. Dat is bij Ajax uit den boze. Dat gaat niet gebeuren bij een coach. Door die constructie schijnt hij bijna een Premier League-salaris bij die club op te strijken, dus Ajax zou wel echt in de buidel moeten tasten." Knutsen ligt bovendien nog een jaar vast bij Bodø, waardoor ook een afkoopsom benodigd zal zijn.

Peter Bosz zou een veel goedkopere optie zijn en staat bovendien al weken te popelen om naar Ajax te komen. De Amsterdammers gaan tot verbazing van Verweij niet eens het gesprek aan met de Apeldoorner. "Ik vind het écht onbegrijpelijk. Hij heeft het Ajax-dna, al kun je twisten over wat het Ajax-dna is. Maar Peter Bosz heeft Ajax naar de Europa League-finale gebracht. Met écht Ajax-voetbal. Ajax moet sowieso een gesprek aangaan met Peter Bosz. Het is ongelooflijk dat het nog niet gebeurd is."

Ook Valentijn Driessen had Bosz uitgenodigd voor een gesprek. "Het is iemand die zich heel goed kan verkopen, die een goed verhaal heeft, ook naar de spelers toe", zegt Driessen. "Hij heeft internationale ervaring en heeft Ajax al een keer heel ver gebracht in de Europa League. Hij kan zijn stempel op een team drukken." Het is voor Driessen gissen wat Ajax tegenhoudt. "Het is wel iemand met een sterke eigen mening. Daarom is hij ook bij Ajax weggegaan. Hij had bonje met Dennis Bergkamp en toen heeft hij gezegd: 'Hij eruit of ik eruit.' Dus misschien zijn sommige clubs een beetje huiverig."

Meer nieuws

'Driessen had vroeger de uitstraling van een doperwt, maar is erg goed geworden'
10
'Nagenoeg alles was rond met PSV, maar toen belde Feyenoord...'
1
Ook Feyenoord presenteert jaarcijfers: 'Sportief succes betaalt zich uit'
13
Van Europa veroveren met Brobbey en Ihattaren naar avonturier: 'Dit is mijn pad'
4
'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
58
Driessen houdt hoop in Ajacied: 'Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van'
59

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties