Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eerste zomerse transfer Ajax een feit: Van den Boomen keert terug

Laatste update:

Romano onderschrijft de transfer als 'een grote, slimme zet van Ajax'. In de komende dagen wordt Van den Boomen medisch gekeurd, waarna hij zijn handtekening zal zetten onder een contract voor meerdere jaren. Voetbal International schrijft dat hij zich tot medio 2027 gaat verbinden aan de Nederlandse recordkampioen. Daarmee is de middenvelder de eerste aanwinst van technisch directeur Sven Mislintat bij Ajax. Toulouse, dat het contract van Van den Boomen graag had willen verlengen, nam vrijdag via sociale media al afscheid van de controleur. Tussen 2011 en 2013 speelde de rechtspoot al in de jeugdopleiding van Ajax.

Van den Boomen vertegenwoordigt volgens Transfermarkt een marktwaarde van negen miljoen euro, maar zal Ajax vanwege zijn aflopende verbintenis in Frankrijk geen transfersom kosten. Wel was al bekend dat de jeugdinternational van het Nederlands elftal mikte op een hoog salaris en veel tekengeld. Ondanks de vele belangstelling uit Europese topcompetities kiest Van den Boomen voor een terugkeer naar de Eredivisie. Mogelijk hoopt de middenvelder zich in zijn thuisland in beeld te spelen bij Oranje-bondscoach Ronald Koeman. Tot dusver stond Van den Boomen zijn naam, ondanks zijn goede prestaties bij Toulouse, nog geen enkele keer in de voorselectie van het Nederlands elftal.

De middenvelder neemt na drie seizoenen afscheid van Toulouse, waar hij uitgroeide tot een absolute smaakmaker voor les Violets. In totaal speelde Van den Boomen 119 officiële wedstrijden in dienst van de club, waarin hij goed was voor 23 doelpunten en 45 assists. De controleur is dankzij zijn aandeel in de promotie naar de Ligue 1 en de Franse bekerwinst zeer geliefd bij de aanhang van Toulouse. Of Ajax ook door gaat pakken voor teamgenoot en beste vriend Stijn Spierings, die eveneens transfervrij kan vertrekken, zal de komende weken moeten blijken. PSV werd eerder in verband gebracht met Van den Boomen, maar grijpt dus mis.

Meer nieuws

'Basisklant Feyenoord raakt geblesseerd; meespelen in bekerfinale zeer onzeker'
6
The Athletic noemt 2 Nederlanders als geschikte opvolgers Ten Hag bij Man United
3
'Gimenez wil per se weg bij Feyenoord; drie absolute topclubs staan klaar'
44
De swingende Brit die als speler van Real een staande ovatie kreeg in Camp Nou
0
Hoe gaat het nu met? 10 voormalig transfertargets van Feyenoord
6
VZ Kort: Emi Martínez krijgt twee keer geel en geen rood, maar is wel geschorst
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties