Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Elfrink noemt datum: 'Op dat moment zal Lozano stap van PSV naar de USA maken'

Laatste update:

Fabrizio Romano bracht maandag het exclusieve nieuws dat LA Galaxy serieus in de markt is voor Lozano. De Noord-Amerikaanse club zou de vleugelspits het liefst in 2024 al aan zijn selectie toevoegen, maar daar zal PSV volgens Elfrink geen medewerking aan verlenen.

PSV heeft met Lozano afgelopen zomer een plan uitgestippeld, weet Elfrink. De Mexicaan werd voor vijftien miljoen euro overgenomen van Napoli en tekende tot medio 2028, maar het is niet de bedoeling dat hij zijn contract helemaal uitdient.

Lozano zal in ieder geval twee seizoenen in Eindhoven blijven, tot 1 juli 2025 dus. "Daarna zal hij (waarschijnlijk) alsnog de stap maken naar de Verenigde Staten", aldus de PSV-watcher.

"Vooralsnog blijft dat plan gewoon intact", stelt Elfrink.

Lozano is uitstekend begonnen aan zijn tweede periode bij PSV. De aanvaller speelde dit seizoen al twaalf keer voor de Eindhovenaren en was daarin goed voor vijf goals en twee assists. Zijn hoogtepunt dit voetbaljaar was zijn hattrick tegen Ajax (5-2 winst).

Meer nieuws

Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties