Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fabrizio Romano spreekt berichtgeving Mike Verweij over Ajax-transfer tegen

Laatste update:

Verweij gaf vrijdagavond in de voetbalpodcast Kick-off aan dat Álvarez dicht bij zijn gewenste transfer is. "Sven Mislintat is heel druk bezig. Vooral met puin ruimen, want er zijn een heleboel jeugdspelers die uit hun contract liepen en lopen. Hij wil eerst zorgen dat er niemand meer gratis weggaat. Als het meezit, denk ik dat hij volgende week zijn eerste transfer afrondt. Ik denk dat hij Álvarez gaat verkopen aan Borussia Dortmund. Het zal ongeveer tussen de dertig en veertig miljoen opleveren, met bonussen." Het contract van Álvarez in de Johan Cruijff ArenA loopt nog tot medio 2025.

Toch lijkt Romano nog niet zo zeker te zijn van een snelle transfer voor Álvarez, daar de Amsterdammers volgens de Napolitaan nog geen officieel bod hebben ontvangen. De clubleiding van Dortmund gaat komende week opnieuw onderhandelen met een Amsterdamse delegatie over de transfersom van Álvarez. Het bestuur van die Borussen is tevens ook druk bezig met de verwachte uitgaande transfer van Jude Bellingham. Volgens de laatste berichten hoopt Real Madrid het Engelse toptalent op korte termijn te presenteren.

Hoe dan ook lijkt Álvarez zondag zijn laatste wedstrijd in dienst van Ajax te spelen, op bezoek bij FC Twente. Het duel is van cruciaal belang voor het komende Europese seizoen van de Amsterdammers. Ajax maakt nog altijd kans op deelname aan de kwalificatie voor de Champions League, maar kan bij een nederlaag in Enschede ook nog de Conference League ingaan. In dat geval moet AZ in eigen huis wel winnen van PSV. Álvarez speelt sinds 2019 voor Ajax, dat hem voor vijftien miljoen euro overnam van Club América. Tot dusver speelde hij 146 officiële wedstrijden voor de Nederlandse recordkampioen, waarin hij goed was voor dertien doelpunten en zes assists.

Is Borussia Dortmund de juiste club voor Edson Álvarez?

Meer nieuws

Fans van Barcelona verbranden shirt van uitgekotste Ousmane Dembélé
4
Wild gerucht: 'Scouts Ajax zitten op de tribune voor Ecuadoraans international'
3
Pijnlijke vergissing: fans van Barcelona bekogelen eigen spelersbus met vuurwerk
10
Koeman zet z'n schitterende penthouse in Noordwijk voor miljoenen in de verkoop
14
Vitesse komt met statement na hevige speculaties over faillissement
36
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Atlético Madrid
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties