Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord beloont Timon Wellenreuther definitief voor rol in kampioenschap

Laatste update:

In mei werd al bekend dat Feyenoord werk maakte van een langer verblijf van de Duitser. Wellenreuther was afgelopen seizoen een uitstekende vervanger van Justin Bijlow, die aan het begin van de tweede seizoenshelft geblesseerd raakte. De goalie kwam dit seizoen tot veertien wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij twee keer zijn doel schoonhield. Hij was met name belangrijk in de wedstrijd tegen Ajax (2-3 winst) met een katachtige reflex op een schot van Mohammed Kudus in de slotfase en in het duel met stadsgenoot Sparta Rotterdam (1-3 winst), toen hij op slag van rust bij een 1-1 tussenstand een strafschop stopte van Vito van Crooij.

"Het is zowel voor Feyenoord als voor mij persoonlijk een bijzonder mooi en goed seizoen geweest", blikt Wellenreuther terug op de clubwebsite van Feyenoord. "Ik heb hier snel mijn draai kunnen vinden en ben blij dat ik mijn bijdrage heb kunnen leveren toen ik de kans kreeg. Ik kijk ernaar uit de stijgende lijn na de zomerstop samen door te trekken."

Naar verluidt stond Wellenreuther ook in de belangstelling van Schalke 04, de club waar hij tussen 2013 en 2017 ook al onder contract stond. Van die club nam Willem II hem zes jaar geleden transfervrij over. Na een succesvolle periode in Tilburg maakte hij de overstap naar Anderlecht. Daar stond hij 27 keer onder de lat, waarna hij afgelopen seizoen dus werd verhuurd aan Feyenoord.

Is dit een goede zet van Feyenoord?

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
4
Een wedstrijd in LaLiga bijwonen? Tickets al beschikbaar vanaf 40,- euro!
0
Kan Feyenoord gaan cashen? In Engeland weten ze vraagprijs voor Arne Slot
13
Franse media maken dag na nederlaag tegen Inter nieuwe club van Giroud bekend
0
VZ Kort: Aston Villa verlengt contract succestrainer Unai Emery
77
Liverpool toont serieuze interesse en legt eerste contact met Arne Slot
104

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties