Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Feyenoord laat zich niet afschepen en komt met tweede bod op Pepi'

Laatste update:

Pepi degradeerde dit seizoen met FC Groningen naar de Keuken Kampioen Divisie, maar was een van de weinige lichtpuntjes bij de Trots van het Noorden. De international van de Verenigde Staten kwam in 31 officiële wedstrijden tot dertien goals en drie assists. Ook PSV hengelt naar de diensten van Pepi. De Eindhovenaren hebben met Earnest Stewart een mogelijke troef in handen, daar de technisch directeur en de aanvaller allebei de Amerikaanse nationaliteit hebben.

Pepi kwam vorig jaar januari voor zestien miljoen euro van FC Dallas naar Augsburg, maar wist bij de Duitsers nog niet te imponeren. Door Duitse media werd hij al betiteld als Mega-Flop. In totaal kwam de Amerikaan zestien keer in actie voor de nummer vijftien van de Bundesliga. Daarin wist hij niet te scoren. Augsburg zou naar verluidt bereid zijn om mee te werken aan een transfer van de spits, mits hetzelfde bedrag op tafel wordt gelegd als anderhalf jaar geleden door de club betaald is aan Dallas.

Fabrizio Romano repte met geen woord over de hoogte van het openingsbod, maar wist op 1 juni wel te melden dat Feyenoord een eerste aanbieding heeft gedaan. Bij de kersverse landskampioen is Santiago Giménez een gewild doelwit. De Mexicaan staat in de nadrukkelijke belangstelling van Benfica, dat net als Feyenoord de titel in de wacht sleepte en zich dus eveneens wist te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League. Giménez heeft zelf echter aangegeven graag bij Feyenoord te willen blijven.

Pepi reageerde zondag bij ESPN op de geruchten over een mogelijke transfer. Een langer verblijf bij FC Groningen sluit hij uit. "Ik weet nog niet wat er gaat gebeuren volgend seizoen", aldus de centrumspits. "Ik wil eerst het seizoen afmaken. In de komende weken of maanden zal er meer duidelijkheid komen. Er zijn veel geruchten. Ik denk dat dat goed is, maar we weten ook dat geruchten vaak niet kloppen. Ik hou van de competitie en hoe hier wordt gewerkt met jonge spelers, dus ik zou graag in Nederland blijven."

Is Ricardo Pepi een aanwinst voor Feyenoord?

Meer nieuws

Wint Cole Palmer het EK voor Engeland? 'Het is een absoluut genie'
18
Ajax en routinier tóch in gesprek over langere samenwerking
21
Een wedstrijd in LaLiga bijwonen? Tickets al beschikbaar vanaf 40,- euro!
0
Liverpool-icoon zet vraagtekens bij komst Arne Slot: 'Tijden zijn veranderd'
29
Wayne Rooney richt zich na Merseyside Derby tot 'zeurderige' Virgil van Dijk
16
De EK-selectie van Engeland: dit zijn de spelers die kans maken
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties