Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord én Brugge sluiten akkoord met Vetlesen; Bodø bepaalt vraagprijs

Laatste update:

Vetlesen wordt in zijn geboorteland gezien als een groot talent en slaagde erin om voor zijn 21ste verjaardag meer dan honderd wedstrijden te spelen op het hoogste niveau. Vorig seizoen kwam hij in 53 officiële wedstrijden tot 20 goals en 23 assists. Dit seizoen staat de teller op 23 wedstrijden, 5 goals en 3 assists. Eind januari, op Deadline Day, zag Feyenoord nog een bod van vijf miljoen euro op de middenvelder worden afgewezen.

De Rotterdammers zijn nu samen met Club Brugge tot een persoonlijk akkoord gekomen met Vetlesen, schrijft Het Laatste Nieuws. Bodø, dat getraind wordt door Ajax-target jetil Knutsen, mikt op een transfersom tussen de zes en zeven miljoen euro. Het Belgische dagblad schrijft dat Brugge met Ronny Deila een belangrijke troef in huis heeft. De Noor is met ingang van komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Brugge.

Anderzijds kan Vetlesen met Feyenoord komend seizoen de Champions League in. De Rotterdammers zijn door het landskampioenschap verzekerd van deelname aan de groepsfase van het grootste Europese clubtoernooi. "Vetlesen staat te boek als een complete middenvelder. Technisch onderlegd, maar ook krachtig en doortastend, met inzicht en een goede traptechniek. Hij is bij bijna alle standaardsituaties van Bodø betrokken", aldus Het Laatste Nieuws.

Vetlesen doorliep de jeugdopleiding van Stabak, de club waar hij in 2017 zijn debuut in het Noorse betaalde voetbal maakte. In oktober 2020 maakte de middenvelder de overstap naar Bodø, waarmee hij tweemaal kampioen werd en afgelopen jaar werd uitgeroepen tot Speler van het Jaar. Vorig seizoen reikte Vetlesen met Bodø tot de kwartfinales van de Europa League. Daarin bleek het AS Roma van José Mourinho over twee wedstrijden te sterk.

Zie jij Hugo Vetlesen graag naar Feyenoord komen?

Meer nieuws

Nederlands-Marokkaanse ex-prof voor de rechter in megazaak rond plofkraken
0
Alex Kroes schetst één scenario waarin hij alsnog gaat vertrekken bij Ajax
8
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
3
'Wij moesten, voordat we lekker konden zuipen, eerst nog even voetballen'
10
Veerman noemt ploeggenoot bij PSV van wie hij het meest geniet: 'Zo makkelijk'
5
Spelersgroep PSV laat speciale wens van Bosz na officieuze landstitel uitkomen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties