Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Geloof me: John Heitinga is een toptrainer, aan wie ik veel heb gehad'

Laatste update:

Heitinga kwam eind januari voor de groep te staan, nadat Alfred Schreuder zijn congé kreeg vanwege de teleurstellende resultaten. Met Heitinga arriveerde een frisse wind, zo vond Álvarez. "Geloof me: hij is een toptrainer, aan wie ik veel heb gehad. Hij heeft ook als speler veel ervaring in de top, toevallig ook op de posities waar ik speel, als centrale verdediger of controlerende middenvelder. Daardoor wist hij me vaak heel gerichte tips mee te geven, zoals het kiezen van positie", aldus Álvarez.

Maar ook Heitinga had het niet makkelijk, zag de Mexicaan. "Want de selectie was niet opeens anders. We hadden gewoon te weinig wapens als ploeg, zo eerlijk moet je zijn na dit seizoen." Met 'wapens' doelt Álvarez ook op mentale slagkracht. "Jongens als Dusan Tadic en ik hebben de afgelopen jaren meegemaakt en in ons karakter zit heel sterk dat we voor elkaar opkomen. Dat bedoel ik ook met wapens, niet alleen voetballend, maar ook mentale skills. Met jongens als Martínez, Tagliafico, maar ook spelers als Haller en Antony hadden we die volop in de ploeg."

Door het vertrek van zijn maatjes kampte Álvarez met een groter verantwoordelijkheidsgevoel dan voorheen. "Mijn rol is veranderd, dat heb ik wel gemerkt. Nu merkte ik dat ik zelf nadrukkelijker bezig ging met andere spelers. Jonge talentvolle spelers als Francisco Conceição, Lorenzo Lucca, Jorge Sánchez. Die kwamen nieuw bij de club en ik heb dagelijks geprobeerd hen met van alles te helpen. In de afgelopen seizoenen had je meer spelers die op die manier aanwezig waren, dan val ik blijkbaar minder op."

Álvarez heeft naar alle waarschijnlijkheid zijn laatste wedstrijd voor Ajax al gespeeld. De centrumverdediger annex defensieve middenvelder wordt begeerd door clubs uit het buitenland en met name Borussia Dortmund lijkt op het vinkentouw te zitten. Álvarez kwam in vier seizoenen voor Ajax tot 147 duels, waarin hij dertienmaal scoorde en zes keer aangever was. Tweemaal werd hij landskampioen en eenmaal won hij de TOTO KNVB Beker.

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als Ajax woensdag wint van Excelsior in de Eredivisie!
0
Wint Cole Palmer het EK voor Engeland? 'Het is een absoluut genie'
15
Marco van Ginkel geeft logisch excuus om te vertrekken bij Vitesse
4
Hartman succesvol geopereerd; Feyenoord moet andere basisspeler missen
6
Voormalig topspits Carlos Tévez opgenomen in het ziekenhuis
5
VZ Kort: Manchester City moet Haaland ook donderdag nog missen
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties