Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Grealish neemt de tijd voor gehandicapte United-fan en verovert harten

Laatste update:

De Manchester City-winger was vrijdag ongebruikte wissel in het EK-kwalificatieduel met Malta. Toen hij daarna de mixed zone binnenliep, zat Tom Horn hem daar op te wachten.

De student Journalistiek wilde Grealish complimenteren met diens optreden in de Manchester Derby van eind oktober (0-3 winst), ondanks dat Horn eigenlijk fan was van Manchester United.

Dat laatste belette Grealish niet het gesprek aan te gaan en een foto te nemen. Het kiekje werd geschoten door een aanwezige Sky Sports-verslaggever.

Good guy Grealish
Grealish staat in de voetbalwereld sowieso bekend om zijn weldaden. Zo doneerde de linkspoot begin dit jaar vijfduizend pond om de behandeling van een jongen met een zeldzame kankervariant te financieren.

Ook gaf hij 150.000 aan een lokaal ziekenhuis in Manchester en veilde hij een wedstrijdshirt om geld op te halen voor de Britse gezondheidsdienst.

Sportief gezien laat de Birmingham born dit seizoen eveneens mooie dingen zien. Mits fit staat Grealish vrijwel altijd in de basis bij City. De 34-voudig Engels international speelde tot dusver dertien duels dit seizoen. Daarin scoorde hij nog niet, maar gaf hij wel twee asists.

Meer nieuws

Einde in zicht voor Ten Hag? 'Manager is 50 procent van de kleedkamer kwijt'
0
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties