Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Krijgt Oranje er een debutant bij? 'Ik ontving zondag vaak een appje...'

Laatste update:

De Excelsior-trainer had Dallinga twee jaar geleden onder zijn hoede in Kralingen. De spits bezorgde zichzelf in zijn enige seizoen de topscorerstitel in de Keuken Kampioen Divisie (32 goals). Daarop besloot Toulouse de gok te wagen en Dallinga voor 2,5 miljoen euro in te lijven. Dijkhuizen vindt het jammer dat de Groninger 'slechts' bij een Franse middenmoter actief is.

"Thijs is niet zo bekend voor het grote publiek", vertelt Dijkhuizen zondag bij Studio Voetbal. "Omdat hij helaas in Toulouse speelt en niet in Nederland. Maar ik hoorde Koeman van de week zeggen dat hij best wel positief was over zijn afwerken, en daar kan ik me wel iets bij voorstellen. Dus als je toekomst in hem ziet, zou ik zeggen: geef hem vooral speeltijd."

Dallinga zit namelijk voor het eerst bij de definitieve groep van Oranje. Net als Jorrel Hato, voor wie hetzelfde geldt, moet de spits zijn debuut nog maken. Dijkhuizen trekt een parallel met Wout Weghorst, die tegen Ierland (1-0 winst) in de punt stond.

"Van Weghorst zeiden we dat hij er het maximale uithaalt, maar Thijs is ook echt iemand die volle bak geeft en offers brengt. Op de training wilde hij tot vervelens toe ook alles winnen. Ik kreeg regelmatig een appje op zondag met de tekst: 'Zullen we morgen beelden kijken, trainer? Want ik was niet tevreden over de wedstrijd.'"

Feyenoord
Om serieus te kunnen concurreren om de spitspositie, raadt Dijkhuizen een transfer aan. Het liefst naar een topclub, omdat Dallinga dan meer kansen krijgt om te scoren.

"Hij speelt bij een ploeg die veertiende staat in de Ligue 1, dus hij moet eigenlijk volgend jaar een transfer maken. Zijn plafond is moeilijk in te schatten, maar ik denk wel dat hij een spits voor Feyenoord kan worden over een paar jaar", aldus Dijkhuizen.

UEFA European Championship Qualifiers
Gibraltar
0 - 6
Nederland

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75
Kloof met Premier League wordt plots groter: nieuwe tv-deal levert miljarden op
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties