Mannen met kapmessen vallen Kluivert en vriendin aan: 160.000 euro buit
Donderdag, 25 mei 2023 om 10:58 • Mart Oude NijeweemeLaatste update: 11:20

Justin Kluivert is woensdagavond het slachtoffer geworden van een brute overval, zo schrijft Plaza Deportiva. De aanvaller van Valencia en zijn vriendin waren net teruggekeerd van een wandeling met de hond, toen hun belagers toesloegen. De vriendin van Kluivert moest dat bekopen met enkele rake klappen. Gesproken wordt over een buit van rond de 160.000 euro.

Plaza Deportiva, een lokale krant uit Valencia, schrijft dat drie mannen met een kapmes de villa van Kluivert binnenvielen toen het stel op het punt stond om zijn villa binnen te gaan na een wandeling met de hond. Terwijl de vriendin van de voetballer enkele rake klappen kreeg, hadden de overvallers het gemunt op de buit. De aanval duurde slechts enkele minuten, zo klinkt het. Het alarm van de woning was niet aangesloten, wat de overval in de hand werkte.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

De vriendin van Kluivert heeft naar verluidt lichte verwondingen overgehouden aan de roofoverval en moest ter observatie worden overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens Spaanse media bedraagt de buit zo'n 160.000 euro. De mannen namen horloges, sieraden en kleding mee. De overval vond plaats in een wijk waar in het verleden vaker spelers van Valencia het slachtoffer zijn geworden van criminelen. Het wordt aangenomen dat de overvallers op de hoogte waren van de dagelijkse routine van Kluivert en zijn vriendin.

Voor zover bekend maakt Kluivert wel gewoon onderdeel uit van de selectie die donderdagavond aantreedt tegen Real Mallorca. Valencia is met nog twee speelronden te gaan - zelf speelt de club nog drie wedstrijden - nog niet verzekerd van lijfsbehoud. De ploeg staat weliswaar dertiende, maar heeft maar een voorsprong van twee punten op plek achttien, die aan het einde van de rit rechtstreekse degradatie betekent. los Murciélagos sluiten het seizoen af tegen Espanyol en Real Betis.

 
Valencia
 
Justin Kluivert

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties