Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Na Van den Boomen ook Spierings dicht bij terugkeer in de Eredivisie'

Laatste update:

De middenvelder, geboren in Alkmaar, gaat bij zijn vierde club in Nederland aan de slag. Eerder stond Spierings onder contract bij AZ, Sparta Rotterdam en RKC Waalwijk. In het buitenland speelde de controleur ook voor Levski Sofia en de afgelopen jaren was hij een sleutelspeler op het middenveld van Toulouse. Sinds oktober 2020 speelde Spierings 110 officiële wedstrijden voor les Violets, waarin hij goed was voor vijftien doelpunten en dertien assists. Met de nummer dertien van de Ligue 1 kroonde Spierings zich dit seizoen op verrassende wijze tot bekerwinnaar van Frankrijk.

Dat PSV Spierings weet te binden is verrassend te noemen, daar zijn zaakwaarnemer Ali Dursun tegenover Voetbal International wist te melden dat zijn cliënt goed in de markt ligt. "Er is veel aan de hand rond Stijn. Het gaat om grote clubs. Met alle respect, maar Stijn is op een leeftijd en op een punt in zijn loopbaan dat hij een echt grote stap kan en moet maken", aldus de zaakwaarnemer. Spierings en Van den Boomen zouden beiden op het lijstje hebben gestaan bij de gehele traditionele top drie. Laatstgenoemde kiest nu dus voor Ajax, terwijl Spierings zich hoogstwaarschijnlijk voor meerdere jaren aan PSV gaat verbinden.

Spierings lijkt bij PSV de opvolger te worden van Ibrahim Sangaré, die hoopt een toptransfer te maken naar het buitenland. Diverse Premier League-clubs en Paris Saint-Germain azen op de komst van de Ivoriaanse middenvelder. Toevalligerwijs werd Sangaré door PSV ook opgepikt bij Toulouse. Voor de fysiek sterke middenvelder betaalden de Eindhovenaren in september 2020 een transfersom van zo´n zeven miljoen euro. Bij een vertrek moet Sangaré komende zomer dertig miljoen meer opleveren. In het Philips Stadion ligt de rechtspoot nog tot medio 2027 vast.

Update Rik Elfrink (12.33 uur):
Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad is nog niet zeker van de transfer van Spierings, al bevestigt de journalist wel dat PSV belangstelling heeft. "Volgens zijn agenten beslist de middenvelder pas na volgende week wat hij gaat doen. Dus even pas op de plaats, zogezegd. Er is veel interesse, ook vanuit het buitenland." Het is dus nog afwachten welke berichtgeving juist is.

Meer nieuws

Emiliano Martínez krijgt twee keer geel maar géén rood dankzij speciale regel
0
Emiliano Martínez grijpt bizarre hoofdrol in penaltyserie tussen Lille en Villa
27
De Boer onthult opmerkelijke actie El Hamdaoui in rust van wedstrijd Ajax
31
Araújo reageert veelzeggend op uitspraken Gündogan na uitschakeling Barcelona
18
Live meepraten in de Europa League: Atalanta - Liverpool
7
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - AC Milan
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties