Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nagelsmann turnt aanvaller na 40 caps om tot linksback: 'Onze beste speler'

Laatste update:

Het was de grootste verrassing in Nagelsmanns opstelling zaterdag: Havertz als meest linker man in de Duitse defensie. De rechtspoot tekende als klap op de vuurpijl ook nog voor de openingstreffer na vijf minuten.

Logischerwijs was Havertz dan ook onderwerp van gesprek na afloop. Nagelsmann was buitengewoon lovend over zijn pupil.

"Kai zei dat hij het wilde doen, het wilde proberen", sprak de 36-jarige oefenmeester. "Ik zie dat niet als risico voor hem."

"Ik zie het juist als kans om een sleutelrol te spelen op het EK. Hij deed het erg goed voor de eerste keer op een onbekende positie. Waarschijnlijk was hij zelfs onze beste speler."

Havertz had zaterdag nog wel een belangrijk aandeel in de winnende treffer van Turkije. De Duitser kreeg een bal op zijn arm en moest dat bekopen met een strafschop tegen, die werd benut door Yusuf Sari.

Havertz beleeft sowieso al niet het beste seizoen uit zijn carrière. De 24-jarige komt amper uit de verf bij Arsenal, dat afgelopen zomer 75 miljoen voor hem betaalde aan Chelsea. Dat plukte hem drie jaar eerder voor vijf miljoen meer weg bij Bayer Leverkusen, waar Havertz zijn doorbraak beleefde.

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
16
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75
Kloof met Premier League wordt plots groter: nieuwe tv-deal levert miljarden op
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties