Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opmerkelijke foto van Wijnaldum tijdens EL-finale zorgt voor woede bij Roma-fans

Laatste update:

Op de foto is te zien hoe alle spelers van Roma tijdens de strafschoppenserie naast elkaar staan, met de armen op elkaars schouder. Wijnaldum houdt zijn armen echter op zijn rug. "Waarom omhels je je teamgenoten niet?", vragen fans zich af op Twitter. Op een andere foto, die door Wijnaldum zelf werd gedeeld, is te zien dat de spelers van Roma de fans bedanken. Bij de foto schrijft de 88-voudig international: "Een pijnlijke nederlaag. We gaven alles, maar helaas was het niet onze avond."

De foto die voor boosheid zorgt bij de Roma-fans richting Wijnaldum.

Ook die tekst roept boosheid op bij de fans, die vinden dat Wijnaldum niet goed speelde. "Je teamgenoten hebben alles gegeven, jij hebt niks gegeven", schrijft een fan onder meer. "We hebben je gesteund tijdens je lange blessure, we hebben zes maanden gewacht om je weer op het veld te hebben, je zou je moeten schamen voor de manier waarop je in een Europese finale speelde, zonder hart en ziel. Ik hoop dat je genoten hebt van je vakantiejaar in Rome."

Wijnaldum wordt dit seizoen gehuurd van Paris Saint-Germain. Hij kwam echter pas in februari voor het eerst in actie voor de Romeinse club, daar hij voor die tijd uit de roulatie was als gevolg van een scheenbeenbreuk. Roma heeft een optie tot koop, maar volgens La Gazzetta dello Sport heeft de club besloten om die niet te lichten.

Vind je dat AS Roma Georginio Wijnaldum definitief moet overnemen?

Meer nieuws

De EK-selectie van Engeland: dit zijn de spelers die kans maken
6
Beuker en De Lang onthullen: vier spelers moeten 'geraamte' van Ajax gaan vormen
35
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot moet noodgedwongen wijzigen
5
Marciano Vink noemt twee spelers waar Ajax per direct afscheid van moet nemen
34
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz ziet Saibari en Pepi terugkeren in Heerenveen
6
PSV kan 'half Europa' aftroeven in strijd om veelbelovend talent van Gent
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties