Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Paniek op veld bij Egypte: veldbestormer die Salah belaagt wordt hard geslagen

Laatste update:

Op foto's die circuleren op X is te zien dat de veldbestormer Salah lijkt te willen aanbidden. Er lijkt dus geen sprake van 'een aanval' op Salah, zoals sommige bronnen het noemen.

Salah werd al snel beschermd door zijn ploeggenoot Mohamed Abdelmonem, waarna stewards de veldbestormer in de kraag grepen. Tegelijkertijd kwamen meer supporters het veld op, waardoor een enigszins bedreigende situatie ontstond.

Het incident ontstond aan het eind van de wedstrijd, in de 89ste minuut. Het WK-kwalificatieduel was toen al beslist in het voordeel van Egypte dankzij twee doelpunten van Trézéguet: 0-2. Salah gaf de assist bij die laatste treffer.

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
14
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75
Kloof met Premier League wordt plots groter: nieuwe tv-deal levert miljarden op
12
Johan Derksen: 'Dat is echt de leukste speler op de Nederlandse velden'
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties