Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Romano: Real gaat afscheid nemen van man die alle mogelijke titels won

Laatste update:

Díaz speelde in de jeugd bij Espanyol, Premià de Mar en Badalona, alvorens hij bij laatstgenoemde club zijn debuut maakte in het betaalde voetbal. De aanvaller maakte in het seizoen 2015/16 27 treffers in 33 competitieduels voor het tweede elftal van Real Madrid, waarna Zinédine Zidane hem in de zomer van 2016 bij de hoofdmacht haalde na een rugblessure van Karim Benzema. Een week later al maakte hij zijn debuut. Díaz zou in dat seizoen veertien keer in actie komen, waarna Lyon hem oppikte.

De Franse grootmacht betaalde zo'n acht miljoen euro voor de diensten van de aanvaller, waarbij Real een terugkoopclausule liet opnemen van 22 miljoen. Na 48 wedstrijden, 21 goals en 6 assists keerde de enkelvoudig Dominicaans international in augustus 2018 terug bij Real. Díaz kreeg bij de Koninklijke opnieuw een reserverol toebedeeld. Na drie basisplekken en tien invalbeurten in het seizoen 2018/19, moest hij in 2019/20 wachten tot speelronde 26 op zijn eerste competitiewedstrijd.

Díaz mag zich wel een van de spelers noemen die er in dienst van Real met alle mogelijke clubtitels vandoor wist te gaan. Zo werd hij drie keer landskampioen, veroverde hij twee keer de Champions League en twee keer de wereldbeker voor clubteams. Ook voegde hij een Europese Supercup en een Copa del Rey aan zijn palmares toe. Díaz werd geboren in Barcelona, maar omdat zijn moeder van de Dominicanen komt mag hij ook voor dat land uitkomen. In 2013 noteerde hij zijn tot dusver enige interland.

Meer nieuws

Hoe gaat het nu met? 10 voormalig transfertargets van Feyenoord
6
VZ Kort: Emi Martínez krijgt twee keer geel en geen rood, maar is wel geschorst
77
In de meivakantie een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
3
Clubicoon geeft PSV advies voor transferzomer: 'Ik zou met hem niet doorgaan'
9
Positie Ten Hag op de tocht: 3-voudig CL-winnaar wil trainer Man United worden
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties