Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ruben van Bommel is eruit en gaat een meerjarig contract tekenen bij AZ

Laatste update:

Van Bommel had immers geen contract bij MVV en kon dus transfervrij overgenomen worden, maar de rappe linksvoor gaf eerder al aan dat hij wilde dat de Sterrendragers nog iets aan hem zouden verdienen. De Telegraaf schrijft dat dat onderling opgelost zal worden door beide partijen. Met het binnenhalen van Van Bommel troeft AZ de nodige clubs af. Naar verluidt waren ook PSV, Feyenoord, FC Twente, FC Utrecht, Vitesse, Go Ahead Eagles en enkele buitenlandse clubs geïnteresseerd.

Tijdens het afgelopen seizoen in de Keuken Kampioen Divisie beleefde de achttienjarige linksvoor zijn definitieve doorbraak in het betaalde voetbal. Van Bommel, zoon van oud-voetballer Mark van Bommel en kleinzoon van voormalig bondscoach Bert van Marwijk, scoorde vijftien keer in competitieverband en leverde ook nog eens vijf assists af. De vleugelaanvaller is pas sinds oktober vorig jaar basisspeler bij MVV.

Van Bommel speelde eerder in de jeugd van SV Meerssen en zat ook zeven jaar in de jeugdopleiding van PSV. Die club wilde Van Bommel naar verluidt graag terughalen, maar de Limburger had nog veel meer opties. Na afloop van de met 1-4 verloren wedstrijd in de Keuken Kampioen Play-offs tegen NAC Breda gaf het talent al aan dat hij in de Eredivisie zou gaan voetballen. Bij AZ moet Van Bommel onder meer de concurrentiestrijd aangaan met Jesper Karlsson en Myron van Brederode.

Meer nieuws

Beuker en De Lang onthullen: vier spelers moeten 'geraamte' van Ajax gaan vormen
2
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot moet noodgedwongen wijzigen
2
Marciano Vink noemt twee spelers waar Ajax per direct afscheid van moet nemen
30
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz ziet Saibari en Pepi terugkeren in Heerenveen
3
PSV kan 'half Europa' aftroeven in strijd om veelbelovend talent van Gent
12
Van Dijk gaat na totale deceptie in op aanstaande komst van Slot naar Liverpool
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties