Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV warmt supporters met heerlijke video op voor clash met Sevilla

Laatste update:

De Eindhovense club bouwt de spanning op door voorafgaand aan het Europese duel een heerlijke video op de clubkanalen te plaatsen. PSV kopt de video met de tekst: "Klaar om opnieuw geschiedenis te schrijven."

PSV ging in de eerste groepswedstrijd van de Champions League kansloos onderuit op bezoek bij Arsenal (4-0) en weet dat er in eigen huis eigenlijk niet verloren mag worden van Sevilla om enigszins kans te houden op overwintering in het miljardenbal.

De media-afdeling van PSV is in ieder geval klaar voor de ontmoeting met Andalusiërs en komt met een fraaie video. Te zien is hoe een docent uitleg geeft over het Champions League-logo, dat acht sterren bevat. Deze sterren vertegenwoordigen de founding members van het toernooi. Dat zijn de eerste acht deelnemers ooit aan de Champions League. PSV is een van die acht clubs.

De Eindhovenaren zijn dus bij iedere Champions League-wedstrijd aanwezig in de vorm van het logo, zo legt de docent uit, waarna er een minuut lang nostalgische beelden uit het Champions League-verleden van PSV voorbijkomen.

Naast PSV waren er dus nog zeven andere clubs die tot de 'grondleggers' behoren. Dat waren Rangers, Olympique Marseille, AC Milan, IFK Götenborg, Club Brugge, FC Porto en CSKA Moskou.

De wedstrijd tussen PSV en Sevilla begint dinsdag om 21:00 uur en is live te volgen bij RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. Het duel staat onder leiding van de Italiaanse arbiter Daniele Orsato. RC Lens en Arsenal spelen tegelijkertijd de andere wedstrijd in Groep B.

UEFA Champions League
PSV
2 - 2
Sevilla

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
14
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75
Kloof met Premier League wordt plots groter: nieuwe tv-deal levert miljarden op
12
Johan Derksen: 'Dat is echt de leukste speler op de Nederlandse velden'
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties