Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Driessen houdt hoop in Ajacied: 'Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van'

Laatste update:

De Ajax-watcher van De Telegraaf zegt in Kick-off, de voetbalpodcast van de krant, dat de spelers van Ajax ieder geval 'veerkracht' hebben getoond. "Ze hadden hem ook het laatste zetje kunnen geven."

Meer: Van ‘t Schip over scheids na twee 'dubieuze' penalty's: 'Volgens mij...' | Van ‘t Schip kondigt alvast één wissel bij Ajax aan: ‘geweldig ventje’ komt erin

Verweij zegt dat het voetbal nog steeds slordig is, het drukzetten niet goed gaat en dat de ploeg nog altijd zeer kwetsbaar is in de omschakeling. Toch gingen er tegen RKC ook een paar dingen wél goed. "Ze toonden veerkracht. Ze hadden hem het laatste zetje kunnen geven, maar dat deden ze niet. Dat pleit echt in het voordeel van Maurice Steijn. Of het genoeg is, zal nog moeten blijken."

"Ik vind Gaston Ávila als linkercentrumverdediger ook een flinke verbetering", gaat Verweij verder. Dat komt ook omdat Jorrel Hato daardoor naar linksachter verschoof, en die heeft het daar beter gedaan dan de spelers die daarvoor op die positie stonden: Borna Sosa, Anass Salah-Eddine en Owen Wijndal."

Daarnaast vond Steijn de doelpuntenmakers aan Amsterdamse zijde 'interessant'. "Het is interessant dat Brian Brobbey de eerste maakt, Steven Bergwijn de tweede en Steven Berghuis de derde. Zij zullen het moeten gaan doen voor Steijn, want hij kiest tot dusver veel voor Nederlanders."

Valentijn Driessen is op zijn beurt niet te spreken over Josip Sutalo. De Kroatische verdediger werd voor 20 miljoen euro overgenomen van Dinamo Zagreb, maar laat nog geen onuitwisbare indruk achter. "Hij speelt als een drol, valt zo verschrikkelijk tegen."

"Je moet die jongen de tijd gunnen", gaat Driessen verder. "Hetzelfde gebeurde bij Marco Senesi. Hij maakte zijn debuut tegen FC Emmen en toen leek het wel alsof hij op een ijsbaan stond: hij bakte er niks van. Toch heeft Feyenoord hem redelijk weten te verkopen."

Meer nieuws

Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties