Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Vaart: 'Hij wil zó graag schitteren in Oranje dat het overdreven wordt'

Laatste update:

Simons is bezig aan zijn tiende interland voor Nederland, maar zijn spel is volgens Van der Vaart opnieuw niet overtuigend. "Het is niet eens zozeer dat hij simpeler moet spelen, want hij moet lekker zijn eigen spel spelen."

Van der Vaart trekt een parallel met een oud-international. "Ik vergelijk het een beetje met Clarence Seedorf."

"Die was bij zijn club waanzinnig, maar bij het Nederlands elftal viel het dan altijd een beetje tegen. Seedorf heeft ook heel veel goede wedstrijden gespeeld hoor, begrijp me niet verkeerd."

Simons imponeert week in, week uit bij RB Leipzig, weet ook Van der Vaart. "Je weet wat ik van Xavi vind: geweldig. Alleen in het Nederlands elftal heb ik het nog niet van hem gezien."

Van der Vaart adviseert Simons om te relativeren. "Ik denk dat hij zichzelf zó'n druk oplegt, dat het op dit moment nog niet lukt."

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
16
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75
Kloof met Premier League wordt plots groter: nieuwe tv-deal levert miljarden op
12
Johan Derksen: 'Dat is echt de leukste speler op de Nederlandse velden'
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties