Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Hooijdonk: 'Ik vind hem samen met Daley Blind het beste spelen bij Oranje'

Laatste update:

De openingsfase van Oranje was bepaald niet flitsend te noemen. Het doelpunt van Weghorst in de twaalfde minuut leek dan ook niemand in de Johan Cruijff ArenA te hebben zien aankomen.

De spits draaide op het middenveld knap weg bij een verdediger en kon met de bal aan de voet een zee aan ruimte overbruggen. Weghorst kwam schuin voor het doel uit en had afspeelmogelijkheden, maar koos voor een hard schot ineens in de korte kruising: 1-0.

Pierre van Hooijdonk is zeer positief over de wijze waarop het doelpunt van Oranje tot stand komt. "Een zeer goede loopactie van Denzel Dumfries en Weghorst maakte op dat moment de juiste keuze."

"Weghorst had daarna nog vijftig meter te overbruggen. Ik had nou niet echt het gevoel bij het wegdraaien dat hij alleen op de keeper af zou gaan. Goed gedaan van Stefan de Vrij, die samen met Daley Blind de beste bij Oranje is in mijn ogen", besluit Van Hooijdonk.

Tegelijkertijd is Rafael van der Vaart gematigd positief over het optreden van Oranje in het algemeen. "Je krjigt veel ruimte, alleen als je zelf niet goed speelt, dan doe je er niet veel mee. Dat is een beetje het verhaal."

"Die goal lijkt een goed begin, maar dan moet je doordrukken. De kansen zijn heel schaars. De kansen die er zijn komen door fouten van de Ieren", aldus Van der Vaart.

UEFA European Championship Qualifiers
Nederland
1 - 0
Ierland

Meer nieuws

Marco van Basten ziet maar één goede aanvaller in de Eredivisie: 'Dat is hij'
1
Einde in zicht voor Ten Hag? 'Manager is 50 procent van de kleedkamer kwijt'
8
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties