Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Hooijdonk vol onbegrip na interview speler Oranje: 'Hij moet normaal doen!'

Laatste update:

"Wat is jouw verklaring voor het feit dat het vandaag misschien wat moeilijker ging dan je wellicht had gehoopt?", zo klinkt de vraag van verslaggever Arman Avsaroglu, die bij Weghorst volledig in het verkeerde keelgat schiet.

"Dat is wat jij belangrijk vindt op dit moment?", vraagt de maker van het enige doelpunt zich af. "Het is belangrijk dat wij ons geplaatst hebben voor een hoofdtoernooi. Dat is waar het om gaat en dat hebben we fantastisch gedaan. Dat het beter moet en kan is ongetwijfeld zo."

"Maar jij begint jouw tweede vraag al met 'moeilijke wedstrijd' erin. Ik wil helemaal niet dat dit interview deze kant op gaat, maar iedereen voelt dat het een moeilijke wedstrijd was. Ik vind het jammer dat je direct moet beginnen over een moeilijke wedstrijd", aldus een geagiteerde Weghorst.

Van Hooijdonk reageert vol onbegrip op de woorden van Weghorst. "Hij is erg getergd weer, maar Wout moet ook eventjes met beide benen op de grond gezet worden."

"Hij maakt een fantastische goal, maar dit is nu de tweede keer dat we een verongelijkte Wout Weghorst zien. En dat terwijl een hele normale vraag gesteld wordt. Waarom kan Wout Weghorst daar niet normaal antwoord op geven?", vraagt Van Hooijdonk zich hardop af.

Van der Vaart kijkt eveneens op van de reactie van de spits. "Toen hij scoorde gebaarde hij al naar ons of naar het publiek, misschien vanwege de roep om Luuk de Jong. Ik denk dat hij daarmee zit. Het was vandaag gewoon geen topwedstrijd, dus dan kun je die vraag gewoon stellen. Dan denk ik van: jongen, je hebt vandaag een wereldgoal gemaakt."

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
16
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75
Kloof met Premier League wordt plots groter: nieuwe tv-deal levert miljarden op
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties