Van Nistelrooij is er 'echt klaar mee' en ontvolgt PSV-spelers op Instagram
Donderdag, 25 mei 2023 om 13:02 • Mart Oude NijeweemeLaatste update: 13:03

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Het vertrek van Ruud van Nistelrooij bij PSV houdt de gemoederen voorlopig nog wel even bezig. Nadat de clubman woensdag bekendmaakte per direct te zullen opstappen, heeft hij een dag later een groot deel van de selectie ontvolgd op Instagram, zo is Reality FBI opgevallen. Onder meer Guus Til, Joey Veerman en Érick Gutiérrez zijn verdwenen uit de lijst met spelers die voorheen wel werden gevolgd door de vertrekkend hoofdtrainer.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Meer: ‘Van Nistelrooij was op zijn pik getrapt, hij reageerde angstig en impulsief' | Derksen onthult naam van trainer die er bij PSV ‘iets beter’ voorstaat dan Bosz

"Ruud lijkt wel echt klaar te zijn met bepaalde PSV-spelers. Onder anderen Guus Til is door Ruud uit z'n lijstje gewipt. De twee volgden elkaar eerder deze week nog wel, maar dat is nu wel anders", aldus het juicekanaal. Deze week werd bekend dat enkele spelers achter de rug van Van Nistelrooij om naar de PSV-directie zijn gestapt om te spreken over zijn functioneren. Het is niet bekend of ook Til tot die groep behoorde. Veerman was daar wel bij aanwezig.

 
PSV
 
Ruud van Nistelrooij
 
Guus Til
 
Joey Veerman
 
Erick Gabriel Gutiérrez Galaviz

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties