Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wordt Ajacied verkeerd gebruikt? Vink analyseert: 'Hier ligt zijn kracht niet'

Laatste update:

"Het is een speler die anderen in stelling kan brengen, maar ook goed kijkt wie er vrij staat", begint Vink zijn analyse. "Hij kan dus ook een spits in z'n voeten aanspelen en erbij komen. Taylor is heel dynamisch rond de zestienmeter." Op die plek in het veld kwam hij onder Maurice Steijn niet tot nauwelijks.

"Hier zie je tegen FC Utrecht dat hij veelal tussen de linkercentrale verdediger en linksback speelt; ver weg van de vijandelijke goal", vervolgt Vink terwijl hij beelden van het duel laat zien. "Hier ligt zijn kracht totáál niet."

"Er zijn gewoon van die momenten dat de ruimtes groot worden, je moet omschakelen, je je focus moet houden, maar ook rond je eigen zestienmeter gewoon met je man mee moet lopen zoals hier duidelijk te zien is." Taylor liet zijn directe tegenstander Ryan Flamingo lopen op bezoek in de Domstad, waardoor laatstgenoemde de assist kon geven op Jens Toornstra.

"Met de komst van John van 't Schip is daar wel verandering in gekomen", analyseert Vink de positie van Taylor verder. "Dit zijn beelden van de wedstrijd tegen Almere City en dan zie je dat hij veel dichter bij Brian Brobbey speelt."

"Hier gaat hij bijvoorbeeld diep. Dat deed hij tegen FC Utrecht helemaal niet", vertelt de analist terwijl we beelden zien van verschillende loopacties van de Ajacied. "Taylor schiet de bal ook nog op de paal in dat duel en er was natuurlijk dat vermeende penaltymoment, omdat hij gewoon veel dichter bij Brobbey speelt."

Vink laat dan beelden zien van Taylor in het thuisduel met Jong Moldavië (3-0) van eind augustus. "Hij staat dicht bij Noah Ohio, al gaat het schot dan wel over. Hij speelt véél meer rond de zestienmeter bij Jong Oranje."

Dat de linksbenige middenvelder nauwelijks tot niet in de buurt van het doel van de tegenstander komt, wordt bevestigd door zijn statistieken bij Ajax dit seizoen. Taylor wacht na elf wedstrijden namelijk nog altijd op zijn eerste goal of assist.

In de groepsfase van de Europa League noteerde hij wel al een treffer, terwijl hij in de voorronde van hetzelfde toernooi ook Mohammed Kudus in stelling bracht tijdens het uitduel met Ludogorets (1-4).

Meer nieuws

Einde in zicht voor Ten Hag? 'Manager is 50 procent van de kleedkamer kwijt'
1
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties