Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Xavi weet wanneer Messi knoop doorhakt en toekomstplannen bekendmaakt

Laatste update:

"Hij neemt volgende week een beslissing en ik denk dat het nu aan ons is om hem met rust te laten", aldus Xavi over Messi. "Uiteindelijk is hij degene die over zijn toekomst beslist en wij kunnen het er elke dag over hebben, maar dan worden er ook heel veel dingen gezegd die niet kloppen." Behalve aan Barcelona werd Messi in de voorbije maanden ook al hevig gelinkt aan het Saudi-Arabische Al-Hilal.

Xavi hoopt echter dat de Argentijn terugkeert bij de club waar hij tussen 2004 en 2021 ook al voor speelde. "De deuren staan voor hem open en er is geen enkele discussie meer." Het is echter de vraag of de terugkeer realistisch is, daar Barcelona nog niet over de financiële mogelijkheden beschikt om Messi transfervrij in te lijven. Een alternatieve optie die wordt genoemd is dat het Inter Miami van David Beckham de wereldkampioen overneemt, en vervolgens direct uitleent aan Barcelona. Zo kan Messi goed afscheid nemen bij Barcelona, om daarna nog in actie te komen voor Inter Miami.

Het vertrek van Messi bij PSG hing al even in de lucht, maar werd donderdag bevestigd door trainer Christophe Galtier. "Het zal zijn laatste wedstrijd gaan worden", aldus de oefenmeester op een persconferentie. "Het was mij een eer en een waar genoegen om de beste speler in de geschiedenis van het voetbal te kunnen coachen." Zaterdagavond komt Messi voor het laatst in actie namens de club uit de Franse hoofdstad, als Clermont Foot op bezoek komt in Parc des Princes.

Waar denk jij dat Lionel Messi volgend seizoen speelt?

Meer nieuws

'Driessen had vroeger de uitstraling van een doperwt, maar is erg goed geworden'
15
'Nagenoeg alles was rond met PSV, maar toen belde Feyenoord...'
1
Ook Feyenoord presenteert jaarcijfers: 'Sportief succes betaalt zich uit'
13
Van Europa veroveren met Brobbey en Ihattaren naar avonturier: 'Dit is mijn pad'
4
'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
64
Driessen houdt hoop in Ajacied: 'Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van'
59

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties