Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Xavi wil verkoop voorkomen en klopt aan bij bestuur van Barcelona

Laatste update:

Xavi is naar verluidt van mening dat het lastig wordt om op de transfermarkt een betere vervanger te vinden met een vergelijkbaar profiel. Daarnaast is de oefenmeester zeer tevreden over de prestaties van Raphinha. Bovendien heeft de Braziliaan zelf helemaal geen vertrekwens. De afgelopen weken werd in Spaanse media veelvuldig geschreven dat Raphinha voor het juiste bedrag zou mogen vertrekken uit het Spotify Camp Nou.

Bij Barça is er nog steeds de hoop dat Lionel Messi transfervrij opgehaald kan worden bij Paris Saint-Germain. De strenge regelgeving rond Financial Fair Play maakt zijn terugkeer vooralsnog echter onmogelijk. Raphinha kan de laatste maanden steevast rekenen op een basisplaats en heeft bovendien zijn waarde bewezen. Hij was dit seizoen tot nog toe goed voor 10 goals en 12 assists in 46 officiële duels.

Volgens AS zijn er andere spelers die wel op de nominatie staan om uit Catalonië te vertrekken. Zo wordt er in de komende weken een definitief besluit genomen over de toekomst van Ansu Fati, Ferran Torres, Jordi Alba en Franck Kessié. Met name het vertrek van de Ivoriaanse middenvelder zou boekhoudkundig heel gunstig zijn, omdat hij voor niets op de balans staat vanwege zijn transfervrije komst naar Barcelona.

Meer nieuws

Kraay ziet 'achterlijke, debiele' actie bij NAC Breda: 'Hoe haal je dit in je ho
1
Juventus pakt na erbarmelijke wedstrijd en 2-0 achterstand toch nog een punt
2
Hans Kraay junior heeft live in de uitzending nieuws over Hedwiges Maduro
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
3
Milan van Ewijk diep onder de indruk van landgenoot: 'Hij is buitengewoon goed'
3
FC Dordrecht imponeert opnieuw; belabberde prestatie Jong Ajax in Helmond
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties