<
In de wandelgangen
Eredivisie-uitblinker kan naar België, Spanje en Mexico
Dinsdag, 13 april 2021 om 21:00

Emmanuel Dennis lijkt geen toekomst te hebben bij Club Brugge. De aanvaller wordt dit seizoen verhuurd aan 1. FC Köln en zijn entourage spreekt al met Atalanta over een mogelijke transfer in de zomer. (Het Laatste Nieuws)

Emil Audero verlengde zijn contract bij Sampdoria vorige maand tot medio 2026, maar dat betekent niet dat een transfer ondenkbaar is. De keeper werd al gevolgd door Internazionale en AC Milan en geniet nu ook interesse van Juventus. (TMW)

Sergio Peña wordt gevolgd door clubs uit België, Spanje en Mexico. Van concrete biedingen is nog geen sprake, maar FC Emmen is wel op de hoogte van de buitenlandse belangstelling voor de spelmaker. (Voetbal International)

Fabián Ruiz hoopt zijn salaris bij Napoli te verhogen van 2,5 naar 4 miljoen euro, maar daar gaat de clubleiding niet mee akkoord. Nu een akkoord tussen beide partijen ver weg is, is een vertrek van de middenvelder denkbaar. (Calciomercato)

Atalanta en AC Milan hebben belangstelling voor Charles De Ketelaere. Op dit moment is Atalanta het meest concreet voor de aanvallende middenvelder van Club Brugge, die vijftien à twintig miljoen euro kost. (Calciomarcato)

Marko Grujic speelde sinds zijn komst in 2016 slechts vijftien duels voor Liverpool, maar heeft mogelijk toch toekomst bij de club. Dat heeft mede te maken met het mogelijke vertrek van Georginio Wijnaldum. (Liverpool Echo)

Poll
Denk je dat Sergio Peña volgend seizoen nog voor FC Emmen speelt?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties