Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aan Ajax gelinkte trainer duikt achter Steven Bergwijn op in de ArenA

Laatste update:

Jansen dook eind januari ook al op in de ArenA. De clubloze oefenmeester was toen getuige van de 4-1 overwinning van Ajax op RKC Waalwijk. De 51-jarige coach wordt met enige regelmaat gelinkt aan de trainerspositie van de Amsterdammers, zeker ook omdat er onzekerheid is over het aanblijven van interim-trainer John van 't Schip.

Meer: Premier League-clubs willen Bergwijn; Romano weet hoeveel geld Ajax wil hebben | John van 't Schip durft het nog niet aan en begint met Berghuis op de bank

Nathan van Kooperen, de zaakwaarnemer van Jansen, onthulde onlangs in Goedemorgen Eredivisie dat zijn cliënt vorig jaar serieus in beeld was bij de leiding van Ajax. De coach ruilde AZ echter nooit in voor de hoofdstad.

Voormalig algemeen directeur Edwin van der Sar wilde afgelopen zomer een Nederlandse trainer aan het roer bij Ajax. De naam van Jansen kwam toen al snel voorbij, alleen voorzag toenmalig technisch directeur Sven Mislintat dat het te duur zou worden.

In plaats van Jansen koos Ajax uiteindelijk voor Maurice Steijn. Die samenwerking bleek geen succes te zijn, want onder diens leiding zakte de club af naar de laatste plaats in de Eredivisie. Ajax greep in en zette eind oktober Van 't Schip voor de groep. Met hem aan het roer zijn de Amsterdammers opgeklommen naar de subtop.

AZ-invloeden


Jansen werkte bij AZ samen met Alex Kroes, die op 15 maart begint als algemeen directeur en directievoorzitter in de ArenA. Daarnaast heeft directeur voetbal Marijn Beuker een verleden bij de Eredivisionist uit Alkmaar.

Vind jij Pascal Jansen geschikt voor Ajax?

Meer nieuws

Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
1
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
2
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
1
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
22
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10
De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties