Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hooijdonk mist één naam in EK-selectie: 'Had een sensatie kunnen worden'

Laatste update:

"Ik ben echt verrast", begint Van Hooijdonk bij de NOS. "Ik weet dat het druk is voorin, maar dat hij er niet bij zit is echt een gemis." Joep Schreuder herinnert Van Hooijdonk eraan dat Zirkzee geblesseerd is.

"Dat las ik ook, en ik weet dat hij geblesseerd is, maar dat gaat nog een week duren. Hij zou twee weken geblesseerd zijn. De eerste week zit erop. Het is niet zo dat hij niet kan trainen voor de start van het EK. Dan had ik het wel begrepen."

Van Hooijdonk vindt het een 'te makkelijk argument'. "Zeker voor iemand die zo'n geweldig jaar heeft gehad bij Bologna en in de zomer waarschijnlijk verkocht gaat worden."

Zirkzee wordt in verband gebracht met verschillende Europese topclubs. "Hij zal wel als eerste op de lijst staan als er in september kwalificatiewedstrijden zijn. Dan staat er een andere club achter zijn naam."

Koeman geeft in de voorhoede onder meer de voorkeur aan Brian Brobbey van Ajax en Wout Weghorst van TSG Hoffenheim als centrumspitsen. Verwacht wordt dat Memphis Depay de eerste keus wordt van Koeman tijdens het EK.

"Ik vind het enorm jammer, want het had echt een sensatie kunnen worden", sluit Van Hooijdonk af over Zirkzee. De aanvaller kwam dit seizoen in 37 wedstrijden voor Bologna tot 12 goals en 7 assists.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Feyenoord bereikt persoonlijk akkoord met beoogde coach Brian Priske
8
Twee zeker lijkende basisspelers van Oranje komen niet in actie tegen Canada
6
Bellingham heeft bijzonder verzoek voor Mourinho, die licht ongemakkelijk wordt
7
Real Madrid rondt komst Kylian Mbappé daags na Champions League-zege af
69
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
De Jong durft niet te zeggen of hij met Nederlands elftal eerste EK-duel speelt
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties