Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Advocaat roept op tot meeverdedigen en prijst debutant Toivonen

Laatste update:

"We moesten heel hard werken voor dat punt", reageerde Advocaat na afloop bij de BBC. "In het begin ging het goed en werd het 1-0, we speelden goed. Daarna gaven we gemakkelijk een penalty weg en controleerde Aston Villa het. Na rust begonnen we goed en daarna kwam Aston Villa weer terug. Maar zoals je zegt: voor ons is dit een heel belangrijk punt."

De score werd dus geopend door M'Vila uit een vrije schop. "We boffen enorm dat hij voor ons speelt, hij is een speler met grote kwaliteiten", aldus Advocaat, die het hele team wel een compliment gaf na de wedstrijd. "De werklust was goed en we weten wat we moeten doen om meer punten erbij te krijgen. De helft van de spelers vliegt nu helaas uit voor de interlands, daardoor kunnen we nu niet veel. Maar daarna gaan we er weer voor."

Advocaat had nog wel een punt van kritiek: de goals van Aston Villa waren in zijn ogen te voorkomen geweest. "Verdedigen begint voorin en dat is voor sommigen nog altijd moeilijk: daar moeten we een oplossing voor bedenken in de komende periode", aldus de Nederlandse trainer. Hij liet Ola Toivonen aan het begin van de tweede helft debuteren als vervanger van Lee Cattermole en was te spreken over zijn aanwinst. "De eerste twintig minuten deed hij het echt goed, daarna moest hij meer achteruit lopen dan vooruit. Maar hij kent het spel, toonde een goede balaanname en heeft scorend vermogen."

-

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
186
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties