Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Advocaat wacht: 'Met een speler van veertien miljoen weet je wat je haalt'

Laatste update:

"Er is helaas niet veel gebeurd", zo beseft Advocaat, die daarmee niet wil aangeven dat technisch directeur Lee Congerton zijn werk niet goed doet. "Lee verricht geweldig werk met weinig geld. We waarderen ten zeerste datgene wat hij tot dusver heeft gedaan, maar er is meer nodig." De uitspraken van Advocaat kunnen zodoende wellicht als kritiek worden gezien jegens clubeigenaar Ellis Short, die niet met miljoenen wil strooien. Sunderland verloor de eerste duels met Leicester City en Norwich City en slaagde erin om afgelopen zaterdag voor eigen publiek een punt tegen Swansea City (1-1) te pakken.

Advocaat kreeg de vraag of hij denkt dat hij met deze selectie erin kan slagen om degradatie te ontlopen. "Moet ik daar antwoord op geven", repliceerde hij. "Ik denk dat het heel lastig zal worden. Vorig seizoen hebben we geluk gehad. Vrijwel elk team heeft zich versterkt, vooral in aanvallend opzicht." Van de nieuwelingen hebben Jeremain Lens en Yann M'Vila tot dusver een goede indruk gemaakt, maar van Adam Matthews, Younès Kaboul en Sebastián Coates hebben de fans nog weinig kunnen genieten.

"In de laatste twintig minuten tegen Swansea liet Lens zien wat je krijgt als je een speler voor meer dan tien miljoen euro koopt", zo stelt Advocaat op de dag dat Sunderland in de Capital One Cup tegen Exeter City aantreedt. "Alle andere spelers zijn koopjes. Sommige mensen geloven nog steeds in cijfers, in plaats van kwaliteit. Maar een speler van elf tot veertien miljoen euro, dan weet je wat je in huis haalt." Volgens Advocaat heeft de club 'de juiste mensen op de juiste posities'. "Als je deze personen vertrouwt en je de middelen hebt om iets te doen, in de wetenschap van datgene wat in de komende drie jaar komen gaat (inkomsten uit de televisierechten, red.), dan zou ik het anders doen. Ik wilde dit eigenlijk niet zeggen, maar het maakt mij niet uit."

Denk jij dat Dick Advocaat het seizoen bij Sunderland afmaakt?

Meer nieuws

'Girona wil doorpakken en grote naam presenteren als teamgenoot Daley Blind'
2
VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
24
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
13
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties